LOADING...

Flat - Apartment for rent in Genk (RAP73962) Online

€ 640
Get address Sint-Martinusplein 9 E 28
3600 Genk
Map
Immovlan reference: RAP73962
Seller's reference: www.hermania.be

Bedroom(s)
2
Livable Surface
86 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Appartement met 2 slaapkamers te huur op de tweede verdieping van Residentie Nieuw Centrum. EPC 479
Gelegen in het absolute centrum van Genk, tussen het Stadsplein en de Fruitmarkt met zicht over een groot gedeelte van de stad.

Na het vertrek van de vorige huurder heeft de eigenaar diverse vernieuwingswerken laten uitvoeren, zo werden er nieuwe vloeren geinstalleerd, is het appartement herschilderd en werden enkele herstellingswerken uitgevoerd in de keuken.

Via de inkomhal van het appartement heeft men toegang tot de tot verschillende kamers. Zowel de living als de keuken zijn gelegen aan de zijde van het Stadsplein, vanuit de keuken heeft men bovendien toegang tot het eerste van de twee terrassen waarover het appartement beschikt.
De living is voldoende ruim om zowel een zithoek als eetkamer te plaatsen. De keuken beschikt zowel over een koelkast, oven en fornuis en een afwasmachien. Grenzend aan de keuken vinden we kleine berging.
De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw, via de grootste van de twee heeft men toegang tot het tweede terras.
De badkamer beschikt over een bad, lavabo en voorzieningen voor een wasmachine. Het toilet ten slotte bevindt zich in een aparte ruimte op de inkomhal.

Een ondergrondse garagebox zit mee inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van 640 Euro. Het voorschot van de maandelijkse onkosten voor het appartement werd bepaald op 77 Euro, hierin zit ook een voorschot voor het private waterverbruik in het appartement, dat berekend wordt via individuele watertellers.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar, voor verdere info of het inplannen van een bezichtiging kan u ons steeds contacteren.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 640
Rent price periodicity
Monthly

Services

Availability
Immediately
Number of bedrooms
2
Livable surface
86 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Electricity
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
Yes
Access for disabled
No
Floor of appartment
2
Balcony
Yes
Specific primary energy consumption
479 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20170222-0001936818-1
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/11/2020 03:40
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Genk ?
Receive an email as soon as there's a new property available!