LOADING...

Flat - Apartment for rent in Beverlo (RAP74856) Online

€ 560
Get address Heppensesteenweg 14 8
3581 Beverlo
Map
Immovlan reference: RAP74856
Seller's reference: 4334

Bedroom(s)
1
Livable Surface
65 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Heppensesteenweg in Beverlo treffen we dit leuke dakappartement aan. Het onderging nog een grondige schilderbeurt, maar is ondertussen helemaal instapklaar. In de woonkamer van 31 m² valt al meteen de eerste grote troef op van dit appartement. De dakramen zorgen voor een weelde aan lichtinval, terwijl je toch geen enkele inkijk hoeft te dulden van buitenaf. Aansluitend is er de keuken van 12 m² met erg veel kastruimte. Daarnaast beschik je nog over een kleine berging waar je ook je wasmachine kan plaatsen. De badkamer staat dan weer garant voor een uniek uitzicht vanuit je ligbad. Terwijl je tussen de wolken van badschuim wegzakt om heerlijk te ontspannen, kan je genieten van de echte exemplaren boven je hoofd. Helemaal wegdromen hou je toch maar best voor de slaapkamer van 12,5 m² met houten vloer. Tot slot hoort bij deze woning nog een ondergrondse garage van 21 m².
Ondanks de vlotte bereikbaarheid bevind je je hier op een erg rustige locatie. Het appartement is zelfs gelegen aan het heerlijk groene park van Beverlo. Een mooi stukje natuur op enkele meters van je voordeur, waardoor een eigen tuin volledig overbodig blijkt!
Hou jij wel van een rustig, groen plaatje zonder dat je er uren over moet doen om ergens te geraken? Dan is dit knusse appartement een goede keuze! Contacteer ons via Tel 011 255 155 voor verdere details.
(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)
Show all Show less

Financial details

Price
€ 560
Rent price periodicity
Monthly

Services

Build Year
1988
Availability
Immediately
Number of bedrooms
1
Livable surface
65 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
Yes
Access for disabled
No
Specific primary energy consumption
128 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20120111-0001008703-00000004-1
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/11/2020 04:20
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Beverlo ?
Receive an email as soon as there's a new property available!