LOADING...

Flat - Apartment for rent in Bornem (RAK23992) Online

€ 699
Get address
2880 Bornem
Immovlan reference: RAK23992
Seller's reference: 3908257

Bedroom(s)
1
Livable Surface
70 m²
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Denkt u er al een tijdje aan om de stap te nemen om te verhuizen naar een erkende assistentiewoning,  dan is dit het moment om er misschien toch eens wat meer info over te verzamelen. Residentie Baudry is een prachtig gebouw gelegen aan de gekende watertoren van Bornem. De appartementen zijn instapklaar en onmiddellijk beschikbaar. U heeft nog keuze uit verschillende appartementen. Graag maak ik voor u tijd om deze samen vrijblijvend te gaan bezichtigen. De appartementen zijn allen voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer, aparte wasplaats, woonkamer met zicht naar het terras. De woonassistente ter plaatse zorgt voor alle zorg indien u deze nodig heeft, en dit volledig op maat naar uw behoeften. Het 24 uurs oproep systeem zorgt ervoor dat u ten alle tijden in geval van nood onmiddellijk geholpen wordt. De gemeenschappelijke aangename ruimtes waaronder zithoeken, fitness, wellness, horecazaak, enz. … zijn zeker de kers op de taart. Wij staan in om u te begeleiden tijdens heel het traject met al uw vragen en opmerkingen. Prijs vanaf €699/maand + €9,5/dag EPB in opmaak. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer info, Christel Tel 0486/49.05.86 of Contact. Show all Show less

Financial details

Price
€ 699
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
Immediately
Number of bedrooms
1
Livable surface
70 m²
Furnished
No
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Elevator
Yes
Access for disabled
Yes
Number of facades
4
Terrace
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/12/2019 04:04
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Bornem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!