LOADING...

Flat - Apartment for rent in Hoboken (RAH92826) Online

€ 1.125
Get address Roodenbekehoek 17
2660 Hoboken
Map
Immovlan reference: RAH92826
Seller's reference: 3431709

Bedroom(s)
1
Livable Surface
59 m²
Garden
13 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Erkende assistentiewoning met 1slpkIn fase 2 wordt in een apart gebouw een beperkt aantal assistentiewoningen aangeboden. Het gebouw omvat 8 assistentiewoningen met 1 of 2 slks en een gemeenschappelijke ruimte. De assistentiewoningen hebben een opp. van 59 tot 82 m², die heel functioneel en comfortabel ingedeeld zijn. Vanuit uw app geniet u van een uitzicht over zowel de binnentuin als de woonerven, onder meer van op een terras tot 17 m². De 2 glv appartementen hebben een privétuintje (tot 60m²). Bovendien zijn alle erkende assistentiewoningen aangepast en toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De appartementen zijn reeds opgeleverd in instapklaar.Een assistentiewoning is beschikbaar vanaf €1277/maand (of €42/dag).Deze maandelijkse vergoeding bevat 2 belangrijke onderdelen:1. De wooncomponent is vergelijkbaar met de huur van een appartement of woning.2. De basisdienstverlening houdt het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte, de basisservice voor de bewoners en de werking beheerinstantie in

Financial details

Price
€ 1.125
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
1
Livable surface
59 m²
Furnished
No
Garage
No
Garden
Yes
Surface garden
13 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 19/07/2019 07:17
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Hoboken ?
Receive an email as soon as there's a new property available!