LOADING...

Flat - Apartment for rent in Kontich (RAK38483) Online

€ 795
Get address Koningin Astridlaan 37
2550 Kontich
Map
Immovlan reference: RAK38483
Seller's reference: KA37(2.08)-K-332B-TH

Bedroom(s)
1
Livable Surface
60 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace
19 m²
Garden

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

De ligging op zich voor deze assistentiewoning* is goed uitgekozen. U zit hier op een rustgevende plek, die een optimale bereikbaarheid kent. Antwerpen, Mechelen en Lier op 15 minuten, Gent en Brussel op een half uurtje… maar niet enkel dat, 10 minuutjes wandelen en U bent in de winkelstraat van Kontich met alle mogelijk denkbare winkels om U te bedienen!

Kijk snel verder op www.dehuisleverancier.be voor meer informatie van deze woongelegenheid en extra foto’s via het GRONDPLAN !

Deze nieuwbouw flat is gelegen op de 2de verdieping (bereikbaar via lift) aan de rustige patio, waar U op het terras (Zuid-west-oriëntatie) kan genieten van het groene karakter van deze omgeving. U beschikt over een ruime leefruimte met afgeschermde open keuken. De keuken werd met degelijke materialen ingericht. Daarnaast ligt de badkamer en slaapkamer met schuifdeur. Het appartement is uitgerust met een air-conditioning systeem (hot&cold) en domotica om het leven naar uw zin te maken.

De beschikbare ruimte in het appartement werd optimaal benut. Het architecturale Loft-concept van dit appartement biedt U echter ook de mogelijkheid tot uitbreiding van de leefruimte met een mezzanine, die bijvoorbeeld kan gebruikt worden als bureau of extra slaapruimte.

U kan naar alle wellust gebruik maken van de hoogwaardige faciliteiten, die dit volledig uitgeruste complex U biedt. Deze biedt U een brede waaier aan zoals een verwarmd binnenzwembad met sauna en lekker warme jacuzzi-bad, fitness-ruimte, gemeenschappelijke binnentuin, gedeelde wasplaats, petanque-baan, restaurant en daarbovenop activiteiten en standaard dienstenpakket (o.a. noodoproepsysteem, onderhoudsdienst) ingericht door de zorgverstrekker…

Kom u gerust informeren op ons kantoor of bel voor een bezoek ter plaatse. We zijn ervan overtuigd dat U naderhand zal toegeven dat U deze beslissing te lang had uitgesteld ! Genieten is immers ook aan U besteed, er staat geen leeftijd op!

Het appartement kent een volledige afwerking : ingebouwde kasten, volledig geschilderd en daarbovenop zijn alle lichtarmaturen en de zonnewerende stores in de prijs vervat.
Mogelijkheid tot huren van ondergrondse staanplaats.
Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv-EPC : 154kWh/m2

* Een groep van assistentiewoningen (vroegere benaming = Serviceflat) is een voorziening die bestaat uit een of meer gebouwen die functioneel een geheel vormen en waar, onder welke benaming ook, aan gebruikers van 65 jaar of ouder die er zelfstandig verblijven in individuele aangepaste wooneenheden, huisvesting wordt gegeven en ouderenzorg waarop zij facultatief een beroep kunnen doen. Jonger kan ook, maar dan moet U specifiek voldoen aan de gestelde voorwaarden.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 795
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Build Year
2012
Availability
On contract
Number of bedrooms
1
Livable surface
60 m²
Furnished
No
Surface of living-room
26 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Super equipped
Surface kitchen (m²)
8 m²
Number of bathrooms
1
Number of showers
1
Number of toilets
1
Solar cells
No
Floor heating
No
Type of glazing
Double glass
Individual electric meter
Yes
Individual water meter
Yes
Domotic
Yes
Entry phone
Yes
Alarm
No
Security door
No
Elevator
Yes
Access for disabled
Yes
Pets allowed
No
Floor of appartment
2
Number of facades
1
Garden
Yes
Terrace
Yes
Surface terrace
19 m²
Sewer Connection
No
Gas
No
Specific primary energy consumption
154 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Certification - Gasoil tank
Not applicable
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/12/2019 01:22
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Kontich ?
Receive an email as soon as there's a new property available!