LOADING...

Flat - Apartment for rent in Antwerp (RAK81916) Online

€ 1.150
Get address Haantjeslei 64 101
2018 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAK81916
Seller's reference: 3946661

Bedroom(s)
2
Livable Surface
96 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace
6 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Indeling:  Inkomhal, leefruimte, eet -en kookruimte, terras, badkamer, 2 slaapkamers.


Beschrijving: We betreden het appartement in de inkomhal met aparte wc en vestiarekast vanwaar we de toegang krijgen naar de verschillende ruimtes met aan de achterzijde van het appartement de eet -en kookruimte die door de grote raamprofielen geniet van een zee van licht. De prachtige lichtbruine keramische betegeling in het appartement kan bovendien verwarmd worden door de vloerverwarming die aangedreven wordt door een warmtepomp, zonneboiler en PV-panelen waardoor de voeten op een budgetvriendelijke manier warm worden gehouden. De eet-en kookruimte is geïntegreerd in de leefruimte waardoor tijdens het kokkerellen er steeds interactie kan gehouden worden met familie of bezoek. De open keuken is dan ook hoogwaardig afgewerkt en beschikt over het al nodige comfort. Aansluitend aan de keuken is er een opbergruimte met mogelijkheden voor wasmachine en condensatiedroogkast te plaatsen.  Aan de voorzijde van het appartement vinden we de 2 slaapkamers terug waarvan de eerste ruime slaapkamer een oppervlakte heeft van 12m²  en ruim genoeg voor een dubbel bed en kast. De 2 e  slaapkamer heeft een oppervlakte van 9m² en kan dienen voor zowel een slaapkamer als een bureau. Tot slot heeft de badkamer een ruime inloopdouche met dubbele wastafel met laden en spiegelkast. 

Extra: 

2 slaapkamers;energiezuinig appartement;centrale ligging, vlakbij openbaar vervoer, fietsstations, de wijk, scholen, winkels enz;ruime voorzieningen met ingerichte keuken en voldoende bergruimte;zuidwest-georiënteerd terras;verwarming en koeling via de vloer;wc-spoeling met regenwater;fietsstalling;extra berging in kelder;mogelijkh Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.150
Maintenance cost
€ 100
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Normal
Currently leased
No
Build Year
2019
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
12 m²
Surface bedroom 2
15 m²
Livable surface
96 m²
Furnished
No
Cellar
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Number of showers
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Floor of appartment
1
Number of floors
3
Terrace
Yes
Surface terrace
6 m²
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/01/2020 03:04
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!