LOADING...

Flat - Apartment for rent in Halle (RAJ90540) Online

€ 800
Get address Nieuwstraat 13
1500 Halle
Map
Immovlan reference: RAJ90540
Seller's reference: 3840652

Bedroom(s)
1
Livable Surface
65 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace
8 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Assistentiewoning voor de actieve 65-plusser, gelegen in hartje Halle op 50m van de Basiliekstraat. Deze instapklare en energiezuinidge (E-60) zorgflat op het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal, douchekamer met toilet en lavabo, ruime berging met aansluiting wasmachine, 1 slaapkamer, leefruimte met open keuken (volledig geïnstalleerd: vaatwas, inductie kookplaat, dampkap, koelkast, apart vriesvak) en een terras met zicht op de prachtige binnentuin en de Paterskerk. Zonnewering, overgordijnen, gordijnen en LED-verlichting zijn reeds geïnstalleerd. Het gebruik van de wellness, fitness en het waslokaal zijn in de prijs inbegrepen. In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn alle bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer. Andere diensten: ondergrondse staanplaats beschikbaar, beveiligde toegangcontrole, 24/7 noodoproepsysteem, persoonlijke tablet om diensten te bestellen zoals traiteur en poetsdienst, video-parlofonie voor o.a. gratis beeldbellen met andere bewoners, automatische luchtverversing,... Deze assistentiewoning is op maat gemaakt voor de actieve 65+er, met discrete ergonomische ingrepen bovendien volledig rolstoelvriendelijk. De dagprijs bedraagt €17 voor de basisdiensten. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info/een vrijblijvend bezoek => Tel 02/532.32.31 . of Contact! Show all Show less

Financial details

Price
€ 800
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
0
Availability
Immediately
Number of bedrooms
1
Livable surface
65 m²
Furnished
No
Cellar
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Number of showers
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Pets allowed
Yes
Terrace
Yes
Surface terrace
8 m²
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 06/09/2019 04:04
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Halle ?
Receive an email as soon as there's a new property available!