LOADING...

Farming Site for sale in Roksem (RAP59017) Online

€ 449.000
Get address Brugsesteenweg 204
8460 Roksem
Map
Immovlan reference: RAP59017
Seller's reference: spir3181

Bedroom(s)
4
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Prachtig gelegen hoeve met aanpalende werkplaats/loods en garage, ingeplant op een totale oppervlakte van ruim 2 ha . Deze eigendom is gehuisvest op een prachtige locatie, omgeven door diverse weilanden én gelegen op een boogscheut van diverse invalswegen.

We treden de hoeve binnen via de inkomhall. Aan de linkerzijde van de hall, bevindt zich een (slaap)kamer/bureelruimte. Aan de rechterzijde van de hall, bereiken we de lichtrijke woonkamer, ingedeeld in een gezellige zithoek met houtkachel én een eethoek. Aangrenzend bevindt zich de leefkeuken, uitgerust met een dubbele gootsteen, een kookplaat, een dampkap, een oven, een koelkast + ingemaakte kasten . Verder beschikt het gelijkvloers eveneens over een praktische berging een badkamer (ligbad, douche en lavabo) + een apart toilet.
Via de vaste trap in de inkomhal, bereiken we vervolgens de eerste verdieping. Deze laatste bestaat uit drie ruime slaapkamers + een apart toilet.
Tot slot beschikt het woongedeelte over een kelder.
Aanpalend aan de hoeve, bevindt zich een ruime werkplaats/loods met sanitair gedeelte alsook een garage.

Kortom een idyllisch gelegen hoeve, waarbij de landelijke ligging én de ruime bewoningsoppervlakte in combinatie met het kwalitatieve bijgebouw, het uniek karakter van deze eigendom bepalen.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 449.000

Services

State of the property
To be renovated
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/10/2020 09:06
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Roksem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!