LOADING...

Farming Site for sale in Heers (RAK37048) Online

€ 750.000
Get address Nieuwe Steenweg 212
3870 Heers
Map
Immovlan reference: RAK37048
Seller's reference: 1976363

Bedroom(s)
3
Livable Surface
430 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
43 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In het centrum van Gutschoven, een deelgemeente van Heers, treffen we deze instapklare, gerenoveerde vierkantshoeve aan.De hoeve werd met kwalitatieve, energiezuinige materialen gerenoveerd waardoor men een zeer gunstige EPC-score behaalde.Kortom, dit pareltje voldoet op elk vlak aan de huidige normen.Bepaalde delen van de stallen kan men nog naar eigen wens afwerken en een bestemming geven.Alle daken van de hoeve werden totaal vernieuwd en het dak van het woonhuis werd 24cm dik geïsoleerd.Als we de hoeve betreden langs de inkomhal aan de zijkant van het pand hebben we direct rechts een aparte vestiaire met geïntegreerd gastentoilet.Links heeft men toegang tot de kelders. Achter de vestiaire zijn twee afzonderlijke burelen gelegen.Aan de andere kant van de inkomhal hebben we toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken met bijkeuken.De keuken is uitgerust met een industriële oven met inductiekookplaat en bijhorende damkap, alsook een vaatwasser en microgolfoven.Aansluitend aan de keuken betreden we vervolgens de zeer ruime living vanwaar we zicht hebben op de binnenkoer.Tot slot hebben we op het gelijkvloers een wasplaats waar ook de Viessmann HR-gascondensantieketel (2012) geïnstalleerd werd.De hoeve wordt deels verwarmd door middel van radiatoren en deels via vloerverwarming.Als we vervolgens een verdieping hoger gaan vinden we hier 3 ruime slaapkamers en twee badkamers terug.De middelste slaapkamer beschikt tevens over een aparte bureau, de achterste slaapkamer beschikt over airco en een grote ingebouwde dressing van 3x6m.De eerste badkamer beschikt over een douchecabine, een toilet en een enkele lavabo. In de tweede badkamer vinden we een vrijstaand ligbad, een toilet, een bidet en twee enkele lavabo’s.In de rechtervleugel van de hoeve is een atelier ondergebracht en is er een ruimte voorzien om fietsen en dergelijke te plaatsen.Ook het overdekte terras, waardoor men bij regenweer beschut zit, kunnen we terug vinden in deze vleugel.Het verdiep van deze vleugel kan nog volledig naar eigen wens afgewerkt worden.Last but not least hebben we natuurlijk nog de schuur. Deze ruimte dient nog afgewerkt te worden maar biedt tal van mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het uitbaten van een B&B. De ligging van deze hoeve leent zich hier uitstekend toe!De houten ramen zijn overal voorzien van dubbele beglazing.De huidige eigenaars hebben door de installatie van zonnepanelen, buiten het prosumententarief, een verbruik van amper € 10/maand (nachtteller).De muren werden 10cm dik geïsoleerd en een gedeelte van de vloer is 12cm dik geïsoleerd (vloerverwarming).Opzoek naar een instapklare hoeve met de mogelijkheid om een nevenactiviteit uit te baten? Breng dan zeker een bezoekje aan deze opportuniteit!Pluspunten:- instapklaar- energiezuinig- veel (uitbreidings)mogelijkheden- kwalitatieve afwerking Show all Show less

Financial details

Price
€ 750.000

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 13/12/2019 12:11
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Heers ?
Receive an email as soon as there's a new property available!