LOADING...

Farming Site for sale in Zepperen (RAK54037) Online

€ 465.000
Get address Eynestraat 59
3800 Zepperen
Map
Immovlan reference: RAK54037
Seller's reference: 930

Bedroom(s)
2
Livable Surface
402 m²
Parking place(s)
4
Bathroom(s)
1
Garden
1023 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Authentieke, charmante gerenoveerde hoevewoning met polyvalente ruimte, stallen en grond. Een oase van ruimte en groen. De hoeve is een zeldzaam goed dat ideaal is voor woonst/werkcombinatie, logies, kamers van gastheer of tweewoonst. De hoeve is momenteel samengesteld als volgt: een instapklare woning met 2 slaapkamers; een vleugel met atelier, werkplaats, leefruimte met keuken badkamer en extra slaapkamer; een ruime schuur met talloze mogelijkheden. Zowel de woning als de aanpalende vleugel tonen zichtbaar de authentieke gebinten. De instapklare woning bestaat uit: een gezellige living met openhaard en ingerichte keuken, veranda, wasplaats, wc, nachthal, 2 schitterende slaapkamers en een ingerichte badkamer met bad en douche. De linkervleugel is eveneens gerenoveerd met een inkomhal, badkamer met douche, wc, leefruimte met keuken, slaapkamer, overloop en grote polyvalente ruimte. Achteraan is er nog een grote schuur waar de originele bouwelementen en gebinten mooi zichtbaar zijn die de ruimte een extra cachet verlenen. Het gebouw kan onderverdeeld worden tot verschillende ruimten en geeft talloze mogelijkheden tot inrichting. De voortuin biedt parkeerruimte voor meerdere wagens. Een gezellig terras en vijvertje zorgen in de binnenkoer/tuin dat het hier aangenaam vertoeven is. Aan de achterzijde van het gebouw is er een bijhorende boomgaard van diverse fruitsoorten. De totale oppervlakte bedraagt 19 are 62 ca. Troeven: goede renovatie van ramen, cv, sanitair, keuken, badkamer, … -Zonnepanelen -Instapklaar -Gunstige ligging met vlotte verbinding -Vele inrichtingsmogelijkheden waar een eigen stempel nog kan gedrukt worden bij een renovatie of herinrichting. Zoekt u een nieuwe plek om thuis te komen? Contacteer dan GUVEX vastgoed Tel 011 41 76 80 of Contact voor bijkomende inlichtingen of een kennismakingsbezoek met deze woning. Show all Show less

Financial details

Price
€ 465.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/10/2020 03:07
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Zepperen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!