LOADING...

Farming Site for sale in Sint-Truiden (RAP76459) Online

€ 900.000
Get address Borloweg 37
3800 Sint-Truiden
Map
Immovlan reference: RAP76459
Seller's reference: 2274112

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Vierkantshoeve op en met gronden 89 a 12 ca voor 100 % gelegen in woongebied, niet overstromingsgevoelig en geen beschermd erfgoed ... werkelijk UNIEK in Haspengouw ! Mogelijkheid tot de creatie van een woonproject ( 15 eenheden  ) ; de bestaande hoeve opsplitsen in wooneenheden en nieuwbouw op de naastliggende bouwgronden zowel open als half-open als gesloten bebouwing mogelijk. De achterliggende bouwgronden worden ontsloten via de bestaande weg op de woonwijk. Kortom hier kan een prachtige woonerf ontstaan midden in het groen, ontsluiting naar de E-40 via de Naamsesteenweg, vlakbij de centra van Sint-Truiden en Hannuit, voldoende schaalgrootte om er een BEN woonerf van te maken, gemeenschappelijke ruimte maar ook ieder pand haar privé-tuintje, aparte carports  voor de wagens ...De eigenaar zorgt voor de aflevering van de omgevingsvergunning voor de bouw van 15 wooneenheden ( de prijs impliceert de gebouwen, de gronden en de omgevingsvergunning !! ) Contacteer ons om de mogelijkheden te verkennen.

Financial details

Price
€ 900.000
VAT regime
No

Services

State of the property
To be renovated
Build Year
1875
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/10/2020 10:54
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Sint-Truiden ?
Receive an email as soon as there's a new property available!