LOADING...

Farming Site for sale in Zonhoven (RAK83837) Online

€ 329.000
Get address
3520 Zonhoven
Immovlan reference: RAK83837
Seller's reference: 1116

Bedroom(s)
3
Livable Surface
200 m²
Garage
1
Parking place(s)
4
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!

Prachtige langgevelhoeve te Zonhoven.
Altijd al gedroomd van een hoeve? Bijkomend geen zin in grote renovatiewerken? Dan heeft deze hoeve alles wat u zoekt! Deze mooie, authentieke langgevelhoeve werd gebouwd op een perceel van maar liefst 22a11ca. De tuin is zuid georiënteerd en heeft geen inkijk ( privacy!). De woning zelf is zeer goed onderhouden met een zee aan bewoonbare oppervlakte. De leefruimte is ruim en geniet, door de vele ramen, veel lichtinval. Het zicht op de tuin is prachtig. De gezelligheid wordt nog meer geaccentueerd door de mooie haard in de zithoek. De keuken is apart met een eet- en kookhoek. Ook deze kijkt uit op het terras en de tuin. Zowel vanuit de leefruimte, als vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en het terras. Ook via de achterkeuken/berging is er toegang tot de tuin. De mooie, ruime inkomhal met open vide brengt ons tot in de bureau en een eerste slaapkamer op het gelijkvloers. Deze kan uiteraard ook voor iets anders gebruikt worden. Strijkkamer, extra zithoek, hobbykamer, enz... aan u de keuze. De inpandige garage zorgt ervoor dat ook de auto beschermt staat. Maar er zijn ook twee carporten aanwezig. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een aparte berging/wasplaats, een koele berging, het toilet en de badkamer. Deze laatste werd voorzien van een douche, een bubbelbad en een 3de toilet.
De bovenverdieping is langs twee zijden van het huis bereikbaar. Hier vinden we de andere slaapkamers terug, alsook een kleine studio met eigen toilet en lavabo. Aan ruimte is er dus zeker geen gebrek! De elektrische verwarming wordt goedgemaakt door de 38 aanwezige zonnepanelen ( 38 X 295 Wp), met een totale capaciteit van 11.210 Wp. Deze werden geplaatst in november 2017. Komt u zelf oordelen over deze prachtige woning en bel gauw voor een afspraak naar het nummer Tel 011/220.750 . Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Vv. Show all Show less

Financial details

Price
€ 329.000

Services

State of the property
Normal
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/02/2020 05:14
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Zonhoven ?
Receive an email as soon as there's a new property available!