LOADING...

Farming Site for sale in Neerlanden (RAP79949) Online

€ 298.000
Get address F. Istasstraat 5A
3404 Neerlanden
Map
Immovlan reference: RAP79949
Seller's reference: 1640

Bedroom(s)
3
Livable Surface
210 m²
Parking place(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Centraal tussen Sint-Truiden, Landen en Tienen treffen we in de F. Istasstraat 5A te Neerlanden deze charmante, instapklare woning met drie slaapkamers, bureel, privé tuin met terras en parkeergelegenheid voor twee wagens aan. Men bevindt zich in het voorste gedeelte van het statige, totaal gerenoveerde gemeentehuis met in totaal drie wooneenheden. Hierbij heeft men de traditionele hoge plafonds, de massief houten trappenhal en de imposante voorgevel volledig behouden.
We betreden de woning via de inkomhal dewelke doorgang geeft tot alle bovengelegen woon- en slaapvertrekken. De gelijkvloerse verdieping beschikt verder nog over een gastentoilet, een ruime kamer met wastafel (mogelijkheid tot bureel of praktijkruimte of extra slaapkamer) en een wasplaats met opbergmogelijkheden.
De eerste verdieping voorziet het woongedeelte met eveneens een bijkomend gastentoilet en de ruime woonkamer die zich over de volledig diepte van het pand uitstrekt. Aansluitend treffen we een bureelruimte die doorgang geeft tot de ruime keuken met berging. De laatste is uitgerust met een grijs houten keukenmeubel met natuurstenen werktablet, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine.
We begeven ons naar de tweede verdieping waar zich de badkamer en de drie slaapkamers bevinden. De grote slaapkamer is voorzien van zeer praktisch ingerichte maatkasten. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad en een toilet.
Tot slot beschikt men verder nog over een kelderverdieping die dienst kan doen als extra bergruimte. Show all Show less

Financial details

Price
€ 298.000
VAT regime
No

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/11/2020 06:29
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Neerlanden ?
Receive an email as soon as there's a new property available!