LOADING...

Farming Site for sale in Lennik (RAO87164) Online

€ 949.000
Get address Hunselstraat 55
1750 Lennik
Map
Immovlan reference: RAO87164
Seller's reference: 2218929

Bedroom(s)
6
Livable Surface
210 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Immo Pické biedt U deze idyllisch gelegen hoeve - landhuis aan omgeven door weilanden met naastliggende bouwgrond van 7a 20ca (goedgekeurde verkaveling - bouwgrond voor open bebouwing). Dit prachtig en karaktervol gebouw biedt zich ideaal voor privé-en professionele doeleinden. Deze woning omvat op het gelijkvloers: een inkomhal, een ruime woonkamer met eetkamer, een ruime ingerichte keuken, een badkamer met afzonderlijk toilet, een garage, een atelier/stalling, een nachthal, een tweede toilet en 3 slaapkamers (één met dressing). Op de eerste verdieping vinden we actueel een nachthal, 3 slaapkamers en verschillende zolderruimtes. Mits het herinrichten van de eerste verdieping (153m²) biedt dit de mogelijkheid om verschillende slaapkamers, badkamers en polyvalente ruimtes in te richten. Links naast het bestaande gebouw bevindt zich de bouwgrond voor open bebouwing. Aan de achterzijde en voorzijde biedt deze eigendom een en al rust. Dit gebouw is omgeven door grasvelden met een oppervlakte van ongeveer 1 hectare wat de toekomstige eigenaar de nodige rust, het behoud van de idyllische ligging en de nodige rust waarborgt. Wie deze unieke eigendom met naastliggende bouwgrond wenst te bezoeken, mag uiteraard steeds contact opnemen met het kantoor.   Show all Show less

Financial details

Price
€ 949.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/10/2020 10:25
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Lennik ?
Receive an email as soon as there's a new property available!