LOADING...

Duplex for sale in Oudenburg (RAK14624) Online

€ 269.000
Get address Stationsstraat 61 W3 lot 3
8460 Oudenburg
Map
Immovlan reference: RAK14624
Seller's reference: Residentie Stationsstraat

Bedroom(s)
4
Livable Surface
211 m²
Garage
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Woning gelegen in de directe omgeving van de A10 en geniet een zeer goede bereikbaarheid met de autosnelweg en met het centrum van Oudenburg. De absolute troef van dit project is zijn uniek zicht op het polderlandschap! U kan met volle teugen genieten van het weids open zicht.

Volumineuze vernieuwde hoekwoning 3 (duplex) met een bewoonbare oppervlakte van 211 m² bestaat uit een woonkamer met open leefkeuken achteraan uitgevende op het terras afgewerkt in blauwsteen. Moderne en mooie leefkeuken voorzien van een keramische kookplaat en vaatwasser, keramische kookplaat, damkap, koelkast met vriesvakje en combi-oven (Zanussi). Vooraan de woning bevindt zich de dubbele garage (49m²) met 2 elektrische sectionaal poorten voorzien van afstandsbediening. Het eerste verdiep maakt plaats voor 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad en lavabomeubel. Het geheel werd zeer mooi afgewerkt met een kwaliteitsvolle laminaat. Ingesloten en gezellig terrasje uitkijkend op de vaart. Centrale verwarming voorzien op aardgas (hoogrendementsketel Vaillant). Aan ruimte geen gebrek! Vaste trap naar de zolder die op heden gebruikt wordt als een tweede woonkamer en waar het aangenaam vertoeven is, ook daar werd de laminaten ondervloer doorgetrokken. Het prachtig open zicht is een absolute troef van deze woning, verder biedt het jaagpad aan de vaartzijde mogelijkheid om te gaan sporten of te gaan wandelen met de hond. Gunstig EPC en blanco keuring elektriciteit! Op heden verhuurd.

Deze woning (duplex) bevindt zich in een beperkte mede-eigendom en is voorzien van een basisakte. Er zijn aparte tellers van water, gas en elektriciteit. Geen syndicus aanwezig. Show all Show less

Financial details

Price
€ 269.000
VAT regime
No

Services

Build Year
1947
Availability
On contract
Number of bedrooms
4
Livable surface
211 m²
Garage
Yes
Number of garages
2
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of floors
2
Balcony
No
Specific primary energy consumption
397 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20140622-0001569208-000000013-2
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
No
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 06/11/2019 03:27
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Oudenburg ?
Receive an email as soon as there's a new property available!