LOADING...

Duplex for sale in Pulle (RAM61408) Online

From € 248.995
Get address Boudewijnlaan
2243 Pulle
Map
Immovlan reference: RAM61408
Seller's reference: 4012240

Bedroom(s)
2
Livable Surface
98 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
8 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

DE WERKEN ZIJN GESTART!

Residentie De Hageskes te Pulle: Stijlvol wonen aan het nieuwe Dorpsplein. 

Residentie De Hageskes is gelegen in het centrum van Pulle, een deelgemeente van Zandhoven. De inwoners van Pulle kennen 'de Hageskes' als het netwerk van voetweggetjes en steegjes waarrond de dorpskern doorheen de jaren groeide. Op de kop van dit plein wordt een statig woonproject gerealiseerd, bestaande uit 31 appartementen en 1 handelsruimte, verdeeld over 3 gebouwen. De woonvolumes liggen ingebed in een gemeenschappelijke parktuin als uitloper van het vergroende dorpslein. In de ondergrondse parkeergarage zijn naast de autostaanplaatsen tevens privatieve bergingen voorzien. Alle appartementen worden hoogwaardig (vloerverwarming in elk appartement) afgewerkt en halen de BEN30-norm (zonnepanelen). Alle voorzieningen in de buurt en vlotte bereikbaarheid naar de E313 en E34 en omliggende gemeentes. Volledige inspraak in de afwerking en verkoop onder de voorwaarden van de wet Breyne! Fiscale voordelen: 50% vrijstelling van onroerende voorheffing de eerste 5 jaar!

BLOK A: 13 appartementen en 1 handelsruimte 
BLOK B: 12 appartementen
BLOK C: 6 appartementen

Allen zullen hoogwaardig worden afgewerkt, met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. U krijgt u via ruime stelposten inspraak in de vloeren en vormgeving van sanitair en keuken. Verder zijn er ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen voorzien. Staanplaats en kelderberging verplicht apart aan te kopen.
Het project doet beter dan de huidige energienormen dmv. vloerverwarming, zonnepanelen. E-peil < E30 met fiscaal voordeel! De bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van een deelauto.
Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via Tel 014/70.51.58 of Contact. Vg, Wg, Gmo, Vv, Gvkr Show all Show less

Financial details

Price From
€ 248.995
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
8 m²
Surface bedroom 2
13 m²
Livable surface
98 m²
Furnished
No
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Number of facades
4
Number of floors
4
Terrace
Yes
Surface terrace
8 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/01/2021 01:16
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Pulle ?
Receive an email as soon as there's a new property available!