LOADING...

Development site for sale in Gingelom (RAP89853) Online

€ 99.000
Get address Rampariestraat 23
3890 Gingelom
Map
Immovlan reference: RAP89853
Seller's reference: 12304

Land Surface
595 m²
Depth of the terrain
40 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

LANDELIJK GELEGEN BOUWGROND VOOR HOB OP 5A95CA

In Jeuk, een deelgemeente van de gemeente Gingelom, vinden we op de Rampariestraat dit mooi perceel bouwgrond. Het lot is gelegen in een verkaveling op een boogscheut van het dorpscentrum waar enkele lokale handelaars gesitueerd zijn. Ook is er hier een vlotte verbinding gegarandeerd naar onze Waalse buren.

Het knappe perceel van 5a95ca is geschikt voor het bouwen van een eengezinswoning in halfopen bebouwing, heeft een breedte van 15 meter en een diepte van 40 meter. Dit wil zeggen dat een gevelbreedte van 12m mogelijk is. Op het gelijkvloers is er een bouwdiepte mogelijk van 17m, op het verdiep mag men maximum 12m diep bouwen. Er zijn 2 bouwlagen toegestaan onder de kroonlijst. Men dient een hellend dak te voorzien met een helling van 40°. Ook wie een vrij beroep uitoefent is hier aan het juiste adres; een deel van het gelijkvloers van het hoofdgebouw mag omgevormd worden tot bijvoorbeeld kantoorruimte indien het geen hinder vormt voor de normale woonkwaliteit. Wie graag een vrijstaand bijgebouw zoals een tuinberging wil plaatsen is hier aan het juiste adres; als koper hebt u de optie om een bijgebouw met een maximale oppervlakte van maar liefst 50m² te plaatsen. Aan opbergruimte alvast geen gebrek ... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 99.000

Services

Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2021 02:34
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Gingelom ?
Receive an email as soon as there's a new property available!