LOADING...

Development site for sale in Gingelom (RAP89828) Online

€ 79.000
Get address Hallenstraat lot 19
3890 Gingelom
Map
Immovlan reference: RAP89828
Seller's reference: 11431

Land Surface
420 m²
Depth of the terrain
35 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR HOB OP 4A20CA

Bent u op zoek naar een mooi perceel bouwgrond in het landelijke Montenaken bij Gingelom? In deze verkaveling temidden van recente woningen is het rustig vertoeven op deze doodlopende straat. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor jong en oud. Er is een goede verbinding naar de E40 en we zijn op slechts enkele minuten rijden verwijderd van onze Waalse buren.

Dit perceel is geschikt voor het bouwen van uw droomwoning in halfopen bebouwing. U hebt hier een mooie oppervlakte van 4a20ca ter beschikking. Als koper dient u met een aantal voorschriften rekening te houden; zo kan men een gevelbreedte van 9m voorzien en mag men op het gelijkvloers maximaal 15m diep bouwen, op de verdieping is dit 12m. De minimale oppervlakte tot de zijdelingse perceelsgrenzen bedraagt 3m. Qua bouwhoogte zijn er maximaal 2 lagen onder de kroonlijst toegestaan en is een maximale nokhoogte van 11m mogelijk. Degene die wonen met werken willen combineren is hier ook aan het juiste adres. Een vrij beroep uitoefenen aan huis kan op voorwaarde dat het geen belemmering vormt voor de woonkwaliteit.

Wenst u extra opbergruimte in de tuin? Geen probleem. Men mag gerust een tuinberging construeren met een maximale oppervlakte van 30m2 en dit volume mag 1 bouwlaag omvatten. Zo kan men makkelijk al het tuingerief netjes opbergen... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 79.000

Services

Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/01/2021 06:27
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Gingelom ?
Receive an email as soon as there's a new property available!