LOADING...

Development site for sale in Genk (RAP76989) Online

€ 349.800
Get address De Schom 81
3600 Genk
Map
Immovlan reference: RAP76989
Seller's reference: 4190913

Land Surface
612 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op een boogscheut van natuurgebied De Maten en dichtbij tal van winkels en een lagere school en kleuterschool, hebben we een halfopen bebouwing aan onze geluksplekjes toegevoegd. Deze woning uit 1972 heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 612 vierkante meter en beschikt over 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 100 vierkante meter. Dankzij de grote raampartijen geniet je overal in de woning van veel lichtinval. De woning is volledig onderkelderd en onderverdeeld in handige ruimtes, waaronder een garage, waarbij er tevens een tweede badkamerruimte en keuken werden voorzien. Verder zijn alle ramen voorzien van rolluiken en beschikt de woning ook over een grondwaterput en -pomp die je waterkosten behoorlijk zullen drukken. Hoewel de woning een opfrisbeurt kan gebruiken, werd ze steeds goed onderhouden. Een ideale basis dus die jij naar smaak en budget kunt invullen. Hou je van een vintage uitstraling? Dan ben je vast meteen fan van de tegeltjes in de keuken en het bloemetjesbehang.

De aanpalende bouwgrond van 605 vierkante meter kan bij aangekocht worden voor een totale prijs van €349.800 (bouwgrond + woning) en kan eventueel verder gebruikt worden als tuin, maar biedt natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden. Aan jou om je woondromen vorm te geven op deze ideaal gelegen locatie!

Wil je graag meer weten over dit pand? Neem vandaag nog contact op met Nancy voor meer informatie via Tel 011 62 19 49 .

Show all Show less

Financial details

Price
€ 349.800

Services

Currently leased
No
Availability
To be agreed
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 28/10/2020 12:33
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Genk ?
Receive an email as soon as there's a new property available!