LOADING...

Development site for sale in Diepenbeek (RAQ03576) Online

€ 155.000
Get address Rooistraat Lot 2
3590 Diepenbeek
Map
Immovlan reference: RAQ03576
Seller's reference: 14946

Land Surface
738 m²
Depth of the terrain
50 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

RUSTIG/CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING VAN 7A38CA

Langs de Rooistraat te Diepenbeek vinden we ter hoogte van nummer 18 deze bouwgrond van 7A38CA. We bevinden ons hier tussen Hasselt en Diepenbeek, die we dankzij de goede verbinding met de Steenweg, vlot bereiken. Het spreekt dan ook voor zich dat we in de directe omgeving al de nodige faciliteiten terugvinden zoals: winkels, scholen, openbaar vervoer, supermarkten, etc. De verschillende bruisende centra vinden we namelijk op enkele minuten verwijderd en bieden voor ieder wat wils. Tafelen in één van de gezellige restaurants of cafés, kuieren in de winkelstraten of genieten van een heerlijke wandeling door de natuur, alles kan!

Het perceel leent zich voor het optrekken van een ééngezinswoning in open bebouwing. Een meergezinswoning of zorgwoning is mogelijk mits het voldoen aan de voorwaarden en het verkrijgen van de nodige vergunningen. Nevenbestemmingen, zoals vrije beroepen, diensten en kleinhandel (geen horeca) zijn toegelaten indien ze complementair zijn aan de woonfunctie met een maximale oppervlakte van 100m². Aan de voorzijde beschikken we over 15,12 meter waardoor men een gevelbreedte kan creëren van 9 meter. De woning mag bestaan uit twee bouwlagen met op het gelijkvloers een diepte van 17 meter en op het verdiep 12 meter. De kroonlijsthoogte mag maximaal 6,5 meter bedragen en voor de uitbouw op het. .... Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 155.000

Services

Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/04/2021 09:51
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Diepenbeek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!