LOADING...

Development site for sale in Diepenbeek (RAQ03574) Online

€ 398.000
Get address Rooistraat
3590 Diepenbeek
Map
Immovlan reference: RAQ03574
Seller's reference: 14934

Land Surface
14628 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

INTERESSANTE PROJECTGROND OP RUSTIGE LOCATIE TE DIEPENBEEK

Langs de Rooistraat te Diepenbeek vinden we ter hoogte van nummer 18 deze projectgrond terug met een totale oppervlakte van 1HA40A87CA. We bevinden ons hier tussen Hasselt en Diepenbeek, die we dankzij de goede verbinding met de Steenweg, vlot bereiken. Het spreekt dan ook voor zich dat we in de directe omgeving al de nodige faciliteiten terugvinden zoals: winkels, scholen, openbaar vervoer, supermarkten, etc. De verschillende bruisende centra vinden we namelijk op enkele minuten verwijderd en bieden voor ieder wat wils. Tafelen in één van de gezellige restaurants of cafés, kuieren in de winkelstraten of genieten van een heerlijke wandeling door de natuur, alles kan!

Het geheel bestaat aan de voorzijde uit twee bouwgronden die zich lenen voor een ééngezinswoning in open bebouwing van 7A80CA en 7A38CA. De achterliggende loten lot 3A en lot 3B, is gelegen in agrarisch gebied en hebben een oppervlakte van 4A31Ca en 4A38CA. Deze en de andere achterliggende loten, zijn te bereiken vanaf de Rooistraat dankzij Lot 3C van 3A99CA. Voor de bouwgronden dienen de verkavelingsvoorschriften gevolgd te worden die u, samen met het plan kan vinden in bijlage. Kort samengevat staat hierin vermeld dat er 2 volwaardige bouwlagen zijn toegestaan en dat de bouwdiepte op het gelijkvloers 17 meter mag zijn en op het verdiep maximaal 12 meter. Voor de... Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 398.000

Services

Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/04/2021 06:31
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Diepenbeek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!