LOADING...

Development site for sale in Hasselt (RAJ92424) Online

€ 255.000
Get address
3500 Hasselt
Immovlan reference: RAJ92424
Seller's reference: 3453

Land Surface
2049 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze residentiële bouwgrond voor open bebouwing heeft een totale oppervlakte van 20are49 en wordt omgeven door agrarisch gebied en het natuurgebied ‘de Mombeek’. Op een boogscheut van het stadscentrum en in een groene omgeving met talrijke fiets- en wandelroutes. Winkels, scholen, openbaar vervoer in de nabijheid alsook de autostrade ligt op slechts enkele km verwijderd.
Deels omheinde tuin met aangenaam zicht over de achterliggende weilanden. Straatbreedte: ± 26,80 meter. Diepte: ± 95,70 meter. Bouwvoorschriften: 5 meter van de perceelgrens, afwijking mogelijk. Dakhelling tussen de 25 en 40°. Maximumbreedte: maximum 2/3e van de kavelbreedte. Deze residentiële bouwgrond voor open bebouwing heeft een totale oppervlakte van 18are38 en wordt omgeven door agrarisch gebied en het natuurgebied ‘de Mombeek’. Op een boogscheut van het stadscentrum en in een groene omgeving met talrijke fiets- en wandelroutes. Winkels, scholen, openbaar vervoer in de nabijheid alsook de autostrade ligt op slechts enkele km verwijderd.
Deels omheinde tuin met aangenaam zicht over de achterliggende weilanden. Show all Show less

Financial details

Price
€ 255.000

Services

Availability
On contract
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Agricultural areas with beautiful scenery
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 19/11/2019 01:47
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Hasselt ?
Receive an email as soon as there's a new property available!