LOADING...

Development site for sale in Bonheiden (RAK35736) Online

€ 350.000
Get address Peulisbaan 41
2820 Bonheiden
Map
Immovlan reference: RAK35736
Seller's reference: 78

Land Surface
1800 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op zoek naar een mooi stuk bouwgrond van 18 are in het groene Bonheiden? Een omgeving die rust kan bieden en een perceel met mooie afmetingen? Kan een uitstekende oriëntatie u bekoren? Dan is dit de grond waar u naar op zoek bent.
Deze bouwgrond (LOT 2) is gelegen in een nieuw aangelegde en doodlopende straat met in de directe omgeving meerdere wandel- en fietsroutes. De eigenaars beschrijven de ligging is als super rustig en aangenaam. Het dorp van Bonheiden is slechts op 3 km rijden. Ook Imelda (+/-2,5 km) en de R6 (+/- 4 km) zijn in de nabijheid.
Met een maximale bebouwbare grondoppervlakte van 270 m², gemiddelde breedte van ca 32 meter en gemiddelde diepte van ca 55 meter heeft dit perceel veel mogelijkheden! Dankzij de zuid-westelijke oriëntatie kan u genieten van een optimale oriëntatie.
informatie zoals de stedenbouwkundige voorschriften alsook de verkavelingsvergunning eenvoudig te verkrijgen op aanvraag!
Deze prijs is inclusief kosten van de landmeter (opmetingskosten), de boscompensatievergoeding, kosten mbt de nutsvoorzieningen ifv de verkaveling ( eandis, kosten pidpa en kosten telenet) en exclusief de overige kosten mbt de aankoop o.a. registratierechten en notariskosten. Show all Show less

Financial details

Price
€ 350.000

Services

Availability
On contract
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/12/2019 06:01
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Bonheiden ?
Receive an email as soon as there's a new property available!