LOADING...

Commerce building for sale in Ronse (RAQ16266) Online

€ 299.000
Get address Bredestraat 17
9600 Ronse
Map
Virtual visit
Immovlan reference: RAQ16266
Seller's reference: 2427388

Bedroom(s)
2
Livable Surface
168 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Te koop, handelsruimte (56 m²) met instapklaar duplex appartement op gunstige ligging te Ronse!- Bekijk de virtuele rondleiding via volgende link: https://nodalview.com/rNGq7EU7mx6ThxJ5PHAUUw1m -- Bekijk de volledige tekst via www.nobels.be onder referentienummer 2405640 -Combineren van WERKEN EN WONEN op een CENTRALE LIGGING te Ronse, het kan hier!VOLLEDIG GERENOVEERDE (2018) eigendom bestaande uit een HANDELGELIJKVLOERS met bovenliggend een 2-SLAAPKAMER DUPLEX appartement. TOPLIGGING door de situering op een HOEK MET GROTE VISIBILITEIT met in de nabijheid het stadspark, het station en het centrum. TAL VAN MOGELIJKHEDEN en de IDEALE OPBRENGSTEIGENDOM!Het HANDELSGEDEELTE bestaat uit: een handelsruimte met aparte toegang, een apart toilet en een berging. Vanuit het handelsgedeelte krijgen we ook toegang tot de gemeenschappelijke inkomhal met het bovenliggende appartement. De indeling van het APPARTEMENT gaat als volgt: in de gemeenschappelijke inkomhal nemen we de trap naar de eerste verdieping waar we toegang krijgen tot de inkom van het appartement. Hier krijgen we toegang tot het apart toilet, de berging, de lichtrijke leefruimte en de open keuken. Met de trap begeven we ons nog een verdieping hoger. Daar brengt de nachthall ons verder naar de 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Kom snel zelf de mogelijkheden van deze eigendom ontdekken. Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging!Adres: Bredestraat 17 te Ronse. EPC: 192 kWh/m²; UC: ...; Vg, Wg, Vkr, Gvv.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/03/2021 11:21
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Ronse ?
Receive an email as soon as there's a new property available!