LOADING...

Commerce building for sale in Ronse (RAP32477) Online

€ 239.000
Get address Wijnstraat 77-79
9600 Ronse
Map
Immovlan reference: RAP32477
Seller's reference: 2232282

Bedroom(s)
3
Livable Surface
273 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Te koop, gunstig gelegen gebouwencomplex met handelspand en zeer grondig te renoveren woongelegenheid in RonseOp zoek naar een eigen stek waar je wonen en werken kan combineren? Zoek niet verder!Zeer gunstig gelegen in het centrum van Ronse, met een TOP VISIBILITEIT, vinden we dit GEBOUWENCOMPLEX MET HANDELSPAND EN WOONGELEGENHEID.Het handelsgedeelte bestaat uit 3 COMPARTIMENTEN die u samen 103.5 m² AAN POTENTIEEL biedt om uw zaak in onder te brengen. Dankzij de indeling en beschikbare ruimte kan u in dit veelzijdig pand heel wat verschillende richtingen uit! Ook de woongelegenheid heeft heel wat te bieden. Met de nodige renovatiewerken en uw creatieve geest tovert u de 144.5 m² AAN BEWOONBARE OPPERVLAKTE om in een ruime en gezellige thuis.Daarboven is er de mogelijkheid om de huidige ZAAK OVER TE NEMEN. Kortom: een veelzijdig complex dat bruist van het potentieel op een toplocatie in Ronse!De INDELING gaat als volgt: we betreden het handelspand dat uit 3 compartimenten bestaat. Via deze ruimtes krijgen we toegang tot  de kelder, de bureau, de berging en de koer. Via de koer komen we achteraan in een bergruimte waarlangs we toegang krijgen tot het verdiep waar de woongelegenheid zich bevindt. Deze bestaat uit meerdere te renoveren ruimtes die volledig ingericht kunnen worden. Ze bieden ruimte voor een keuken, woonkamer, badkamer en 4 slaapkamers. Op het tweede verdiep bevindt zich de zolder.Benieuwd naar deze eigendom? Vraag zeker uw bezoek aan via ons kantoor!Adres: Wijnstraat 77- 79 te RonseEPC: 579 kWh/m² ; UC: 2260432-RES-1 ; Wche, Vkr, Gvv, Vg Show all Show less

Financial details

Price
€ 239.000
VAT regime
No

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/02/2021 09:42
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Ronse ?
Receive an email as soon as there's a new property available!