LOADING...

Commerce building for sale in Lokeren (RAK15708) Online

€ 539.000
Get address Lepelstraat 15
9160 Lokeren
Map
Immovlan reference: RAK15708
Seller's reference: 6369269

Livable Surface
513 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit pand is zeer uitzonderlijk en heeft tal van mogelijkheden. Momenteel gaat het over een handelspand met woonst op de eerste verdieping, maar op de zolderverdieping kan een loft of extra slaapkamers gecreëerd worden. Topligging in centrum met veel passage aan ziekenhuis. Vlot bereikbaar van E17 en N70.
Op het gelijkvloers bevinden zich een enorm volumineus (in totaliteit 225m) handelspand/praktijkruimte, ruime keuken/bureau, extra aparte bureauruimte, gastentoilet, inkomhal, grote garage met onmiddellijke doorgang naar de tuin., wasplaats/berging en een eventuele aparte inkom met liftkoker(excl lift).
Op de eerste verdieping bevinden zich een lichtrijke, zeer ruime woonkamer met onmiddellijke toegang tot het dakterras, grote keuken incl alle nodige toestellen en aparte berging. Via de ruime gang komt u aan de 3 slaapkamers, badkamer met ligbad/douche, dubbel lavabo-meubel en 2de toilet. In de gang is ook een ingemaakte bergingkast , gastentoilet en aparte ruimte om lift te laten toekomen.
Via dezelfde trap als naar de eerste verdieping gaat u naar de tweede verdieping waar u zal versteld staan van de enorme zolder. Ook hier kan de lift toekomen. Van deze zolder kan u een loft maken of extra slaapkamers voorzien. Aan de trap op de 1ste verdieping kan een scheidingswand geplaatst worden.
De tuin is toegankelijk via de garage, keuken en praktijkruimte. Aan de zijkant en achterkant van de woning is een ruim terras voorzien, alsook in de achtertuin is een prachtige lounge bijgeplaatst. (Op de foto is door de markering te zien tot waar de tuin loopt, daar zal nog een afsluiting voorzien worden).
Aan de zijkant van de lounge zijn ook nog 2 tuinbergingen. Het is ook mogelijk om het gehele gebouw te gebruiken als privé woning, handelspand is niet verplicht. Ook ideaal voor grote gezinnen.
Wenst u dit pand te bezoeken, enkel op afspraak, Contact of tel Tel 0474/966.222 .

Show all Show less

Financial details

Price
€ 539.000

Services

Build Year
1987
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 25/11/2019 03:58
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Lokeren ?
Receive an email as soon as there's a new property available!