LOADING...

Commerce building for sale in Watou (RAP68782) Online

Price on demand
Get address Houtkerkestraat 26
8978 Watou
Map
Immovlan reference: RAP68782
Seller's reference: 396

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Is ondernemen uw passie of bent u op zoek naar een goed draaiende onderneming/restaurant? Dan kunnen wij u met véél trots het etablissement 'Chez Le Voisin' aan u voorstellen. De eigendom heeft een perceelsoppervlakte van 3774m² en bestaat uit een handels ruimte + woonst en een loods (240m²). De indeling van de handelsruimte: restaurant en bar (64m²), nieuwe toiletten (2017), nieuwe warme en koude keuken, koelcel, diepvriescel, zuid gericht terras (2020), berging, voute, droge kelder en een technische ruimte. De woonst heeft een ingerichte keuken (2010), een eet-en zithoek, een wasplaats, een badkamer (lavabo en douche), terras en tuin. Op het verdiep is er een ruime, geïsoleerde zolder met veluxramen, een nachthal en 3 ruime, nieuwe slaapkamers. Achter de woning is er een loods (240m²) met betonnen vloer, drijfkracht en achterliggend een ruim perceel die dienst kan doen als parking/opslagplaats of kan commercieel ingevuld worden. Technische aspecten: regenwater: 2x 10.000l, oprijlaan in asfalt richting loods, CV op mazout en omheining. Het pand heeft de laatste jaren structureel zéér grote verbeteringen ondergaan: nieuw dak + isolatie, topgevel linkerkant, plafond (houten roostering), veluxramen, ramen in pvc-profiel en de elektriciteit. De handelszaak wordt verkocht met de roerende goederen en is vrij van brouwer. Bent u de ondernemer die deze bloeiende, prachtig zaak wenst verder te zetten? Aarzel niet en plan uw bezoek in. Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 24/11/2020 08:38
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Watou ?
Receive an email as soon as there's a new property available!