LOADING...

Commerce building for sale in Kemmel (RAP76478) Online

Price on demand
Get address Reningelststraat 20
8956 Kemmel
Map
Immovlan reference: RAP76478
Seller's reference: 2305253

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Frituur over te nemen + woonst met garage, tuin en 4 slpksIn Kemmel, het pitoreske dorp in Heuvelland, waar jaarlijks 100.000-en bezoekers naartoe komen, ligt 't Kemmels Frietje. Deze zaak geniet naast de "gewone" toeristen die komen genieten van ons prachtig landschap, en inwoners van de streek, ook van tal van andere activiteiten en evenementen in de streek:Rommelmarkt Kemmel (1e weekend van september), die gekend staat als reeds jarenlang de grootste rommelmarkt uit West-Vlaanderen.Zoetemarkt Kemmel (pinkstermaandag) een smulmarkt van de bovenste plank die tot heel ver in Vlaanderen gekend is.Ypres Rally (eind juni), meer hoeven we hierover niet te vertellen. Bij rally hoort een frietje, punt uit.Gent-Wevelgem - Kattekoers, op deze dag passeren maar liefst 9 ritten door Kemmel...........In Kemmel is ook een grote camping die ook heel wat klanten met zich mee brengen.Deze frituur werd in 2019 volledig gerenoveerd, en in orde gesteld volgens de normen. Nieuw sanitair voor de klanten, tv-schermen, uitrusting,.. alles erop en eraan.De frituur zelf is +/- 50m², goed voor 26 zitplaatsen in normale omstandigheden. Op het terras vooraan zijn nog 15 plaatsen.Op enkele uitzonderingen na, is alles in de overname inbegrepen, en kunt u morgen beginnen uitbaten! Contacteer ons voor meer info.De woning zelf is zeer ruim, en beschikt over 4 slaapkamers en apart sanitair. Mooie tuin en garage die bereikbaar is via het achterliggend straatje.Zonnepanelen, op het huis en de garage achteraan, dus gratis elektriciteit ook.Het pand is op z'n geheel te huur, en dus kan het handelsgedeelte en de woonst niet apart gehuurd worden.Voor meer inlichtingen en details over de voorwaarden, contacteer Vastgoed Vandermarliere.  Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/10/2020 11:06
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Kemmel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!