LOADING...

Commerce building for sale in Rekkem (VAM09913) Online

€ 299.000
Get address
8930 Rekkem
Immovlan reference: VAM09913
Seller's reference: 4210826

Livable Surface
350 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Voormalig Café/Restaurant gebouwd op een totaal perceel van 680m², bijzonder goed gelegen, rustig maar toch dicht bij de hoofdwegen met parkeergelegenheid en een eigen parkeerplaats. Dit te renoveren commerciële gebied biedt een uitstekend potentieel met zijn woonoppervlakte van +/- 350m², die als volgt is samengesteld:

Op de begane grond: Inkomhal voor klanten die direct toegang geeft tot een open ruimte van 56m² uitgerust met ingerichte bar, diverse koelkasten, wastafels en opslagruimte voor de activiteit, tweede receptieruimte van 60m² met veel zitplaatsen, veranda van 28m²en berging  van 8m², klantentoiletten (aparte mannen/vrouwen, 3 WC/2 handwasbakken), professionele keuken van 29m² volledig betegeld toegankelijk via de bar, wasruimte met wasruimte en machines. Tweede ingang aan de gevel die toegang geeft tot het privégedeelte, bestaande uit een woonkamer en een eetkamer, een badkamer (bad, douche, wastafel, aparte WC), en 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Een tweede verdieping die toegankelijk is via het restaurant biedt een groot kantoor van +/- 30m². 

Kenmerken :
Privé parkeerplaats voor de deur + parkeergelegenheid, aluminium & PVC DV frame, centrale verwarming op gas, tegel- en tapijtvloer, bedrijf + te renoveren huis, uitstekend potentieel en goede prijs-kwaliteitverhouding, in een rustige omgeving!

Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.000
VAT regime
No

Services

State of the property
To be renovated
Currently leased
No
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/01/2021 07:04
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Rekkem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!