LOADING...

Commerce building for sale in Roeselare (RAP92343) Online

€ 415.000
Get address Meensesteenweg 118
8800 Roeselare
Map
Immovlan reference: RAP92343
Seller's reference: 0960763

Bedroom(s)
3
Garage
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Handelspand met woonst te koop in centrum Roeselare. 

In de Meensesteenweg, nabij het commerciële centrum van Roeselare, tref je dit ruim handelspand met gezellige woonst aan. 

Het handelspand deed vroeger dienst als bakkerij. De indeling is als volgt. Langs de automatische rolluiken betreed je de handelszaak. Deze ruime, lichtrijke zaak is voorzien van een ruime etalage en grote toonbank. Vervolgens heb je een grote bijkeuken en verschillende ruime werkplaatsen. Via de achterkant van het gebouw is er toegang tot twee garages.

Verder is er een gezellige woonst in het gebouw aanwezig. Deze is ingedeeld als volgt. Langs de gang kom je in de open leefruimte met zithoek, eethoek en aansluitend een open keuken. Die laatste kijkt uit op het zonnige dakterras. Vervolgens zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een badkamer een een bureel, ideaal als eventuele vierde slaapkamer.

De grond heeft een gevelbreedte vooraan van 10,5 meter en achteraan van 17,5 meter. De site heeft een totale oppervlakte van 280 m². 

Voor meer info, contacteer ons geheel vrijblijvend.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 415.000
VAT regime
No

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/01/2021 06:10
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!