LOADING...

Commerce building for sale in Ruiselede (RAK95396) Online

€ 269.000
Get address Markt 5
8755 Ruiselede
Map
Immovlan reference: RAK95396
Seller's reference: spir10168

Bedroom(s)
3
Livable Surface
187 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit leuke handelspand met woonst bevindt zich pal in het centrum van Ruiselede en is de ideale locatie om een nieuwe zaak te vestigen.

Het handelsgelijkvloers is uiterst geschikt als café/bar/eethuis/broodjeszaak aangezien het in 2015 volledig omgebouwd werd naar een moderne ginbar, 'Le Dimanche'. Maar ook een praktijk of kantoor kan hier gevestigd worden. Het cafégedeelte is voorzien van een bar en daarachter bevindt zich een ruimte die ideaal is als keuken of werkruimte. De sanitaire voorzieningen zijn toegankelijk via het gezellige binnenterras.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 ingericht als dressing en 1 kamer nog verder af te werken is.
Er is een ruime keuken aanwezig met heel wat opbergruimte.
Recente badkamer met wastafel, douche/sauna en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich de volledig gerenoveerde woonkamer met een volledige wand met op maat gemaakte kasten.
Er is ook een pelletkachel en gezellige mezzanine. Er is een Niko Home control systeem met verlichting aanwezig. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het dakterras die nog verder dient afgewerkt te worden. Show all Show less

Financial details

Price
€ 269.000

Services

State of the property
Good condition
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/01/2020 12:35
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Ruiselede ?
Receive an email as soon as there's a new property available!