LOADING...

Commerce building for sale in Koekelare (RAO04514) Online

Price on demand
Get address Moerestraat 3
8680 Koekelare
Map
Immovlan reference: RAO04514
Seller's reference: 6644837

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Zéér goed gelegen handelszaak in het commercieel centrum van Koekelare, rechttegenover de kerk en in de nabijheid van voldoende gratis parkeergelegenheid. Het Hemelsbreed Verschil is in Koekelare en verre omstreken een begrip op cullinair vlak. Momenteel is het handelspand opgedeeld in een heuse brasserie en restaurant op twee niveau’s. Trendy en “avant la lettre” loungy ingericht. Deze eigendom bestaat uit: op het gelijkvloers: terras (zomer) voorkant gebouw - het brasseriegedeelte - grote trendy bar met de nodige koeling - volledig hyper ingerichte keuken met koelcel - berging - modieuse toiletten.
Op het eerste verdiep (bereikbaar via een centraal brede stijlvolle trap): restaurantgedeelte met bar (voorzien van tapinstallatie) en passerelle - groot zonnig dakterras - modieuse toiletten. Er is een goederenlift voorzien vanuit de keuken naar het restaurantgedeelte achter de bar op het eerste verdiep, volledig ventilatiesysteem en drijfkracht aanwezig. Deze eigendom met handelsfonds wordt verkocht wegens medische redenen. Dit polyvalent gebouw (vrij van brouwer) is geschikt voor diverse beroepsdoeleinden/uitbatingen.

Bijzonder woordje van de eigenaars:
"Dag lieve mensen,
Nadat we in maart verplicht moesten sluiten wegens Covid-19, werden we geconfronteerd met een tweede uitdaging.
Half maart werd bij Heidi een tumor vastgesteld, er werden verscheidene onderzoeken uitgevoerd.
Het vonnis was kort en krachtig: kanker…., de nodige behandelingen werden opgestart en vele andere geneesmethoden zullen volgen met een mogelijkse einddatum half 2021.
Momenteel is Heidi onder therapie met chemo tot oktober.
Ten gevolge van deze beproeving hebben wij de beslissing genomen om de activiteiten in het restaurant te stoppen. Zelfs met de heropening van de horeca in juni, is het voor ons niet mogelijk te herstarten gezien de kans om ons te besmetten met Covid-19 nog te groot en nefast is voor Heidi en haar immuunsysteem.
Heidi en Michel, Het Hemelsbreed Verschil Restaurant Koekelare " Show all Show less

Financial details

Services

Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/10/2020 06:33
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Koekelare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!