LOADING...

Commerce building for sale in Oostvleteren (RAL08863) Online

€ 299.000
Get address Veurnestraat 1
8640 Oostvleteren
Map
Immovlan reference: RAL08863
Seller's reference: 320

Bedroom(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op de perfecte uitvalsbasis richting Poperinge-Ieper en de Kust treffen we deze zeer goed gelegen handelsruimte met woongelegenheid aan. De eigendom is uitermate geschikt voor een zelfstandige die op zoek is naar een ruime winkel (42,5m²) + atelierruimte (23m²). Pluspunt hierbij is de zij-ingang voor de leveringen. Het is namelijk perfect mogelijk om naast de woning in te rijden. Hiernaast kent de eigendom een basis, grote keuken, een apart toilet, een droge kelder en een voute. Op het verdiep kunnen we u een totaal gerenoveerd appartement aanbieden. Deze totaalrenovatie is ingericht met een keuken bestaand uit een wandmeubel en kookeiland (een kookplaat, spoelbak, vaatwas, oven, frigo en ingemaakte kasten), een aangename woonkamer met gashaard waar de speling van licht, ruimte en openheid een harmonieus geheel vormen, een volwaardige slaapkamer en een genoeglijke badkamer bestaand uit een douche, lavabomeubel, ligbad en toilet. Buiten is er een berging aanwezig die de nodige opslagplaats kan vormen voor uw tuinmateriaal. Ook is er een mogelijkheid om bij te bouwen daar de tuin aanzien wordt als bouwgrond. Kortom een ideale locatie voor wie zijn activiteit centraal wenst uit te baten. Mits opfrissingswerken in de handelsruimte is dit een top pand! Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.000

Services

State of the property
To be renovated
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/02/2020 08:35
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oostvleteren ?
Receive an email as soon as there's a new property available!