LOADING...

Commerce building for sale in Veurne (RAO46401) Online

€ 270.000
Get address Statiestraat 15
8630 Veurne
Map
Immovlan reference: RAO46401
Seller's reference: 0937680

Bedroom(s)
3
Livable Surface
279 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Handelshuis gelegen in de Statiestraat van Veurne. Momenteel doet dit pand dienst als krantenwinkel met woonst. De woning is al langer niet meer bewoond en is toch zeker op de eerste en tweede verdieping aan vernieuwing toe. Gelijkvloers: Handelspand, leefruimte met open keuken, badkamer (met basis voorzieningen), koer en ruime garage. De eerste verdieping: Drie mooie slaapkamers en een ruimte met een toilet, die dienst zou kunnen doen als badkamer. Zolder verdieping: Zeer ruime zolder met vele mogelijkheden.  Het pand is voorzien van een toegang aan de zijkant van het gebouw. Hierdoor kan perfect een aparte ingang gemaakt worden om op de bovenste verdiepingen een appartement in te richten. Het pand is gelegen tussen de markt en het station. Ook is het zeer dicht gelegen van het nieuwe stadsdeel het 'Suikerpark'.  Overname van de krantenwinkel is bespreekbaar! 

Show all Show less

Financial details

Price
€ 270.000

Services

State of the property
To be renovated
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 06/07/2020 12:07
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Veurne ?
Receive an email as soon as there's a new property available!