LOADING...

Commerce building for sale in Diksmuide (RAJ70473) Online

€ 120.000
Get address Ijzerlaan 13
8600 Diksmuide
Map
Immovlan reference: RAJ70473
Seller's reference: c29049eb-cf30-4a87-95ca-c97d4f70039a

Terrace
Garden

Description

In het centrum van Diksmuide is de frituur "De Ijzerlaan" over te nemen. Het betreft een bloeiende zaak met een uitstekende ligging en is in Diksmuide alom bekend! De frituur zelf bestaat uit kwaliteitsvolle materialen en is ingericht tot een hedendaagse zaak. Het pand is ingedeeld in een winkelruimte (toonbank, kassa, professionele friteuses en koelkasten), een sanitaire ruimte, een berging en een keuken (met koelcel, vriescel, vaatwas, microgolfoven, oven, kookplaat en dampkap). Er is zitgelegenheid voorzien voor 36 personen binnen met daarbij ook een gezellig terras, waar ruimte is voor 24 zitplaatsen. 

Het appartement boven de zaak bestaat uit een nachthal, een woonkamer, een keuken (uitgerust met kookplaat, oven, vaatwas, dampkap en dubbele spoelbak), 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een zolder.


Troeven

* centrale ligging
* voorzien van alle apparaten
* zitplaatsen zowel binnen als buiten
* parkeergelegenheid in de straat
* woonst bovenaan
* zonnepanelen

Financial details

Price
€ 120.000

Services

State of the property
Good condition
Currently leased
No
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 05/09/2019 03:07
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Diksmuide ?
Receive an email as soon as there's a new property available!