LOADING...

Commerce building for sale in Heestert (RAK10312) Online

€ 310.000
Get address
8551 Heestert
Immovlan reference: RAK10312
Seller's reference: CV/19104/K

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Uiterst commercieel gelegen handelspand met woonst in Heestert (Zwevegem)! Het pand werd voordien uitgebaat als kledingzaak en kan voor diverse doeleinden worden aangewend. De handelsruimte heeft een uitzonderlijke zichtbaarheid en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De eigendom heeft een uitmuntende verbinding naar Zwevegem, Avelgem, Kortrijk,…

Indeling handelsruimte: Omvangrijke handelsruimte met parketvloer, toonbank en paskamers. Daarnaast vindt men een vergaderzaal, kitchenette, apart toilet en aansluitend de grote berging. Afzonderlijk bureel voorzien van inbouwkasten. Ruime, droge kelder. In de handelsruimte is er ook een alarm voorzien.

Woonst omvat: privatieve inkomhal, 2 ruime slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en ligbad. Woonkamer die aansluit naar de ingerichte keuken. Via de keuken kan je het zonnig terras betreden. De woonst is tevens over de volledige oppervlakte gezolderd en heeft maar liefst 63,28m² oppervlakte. De zolder biedt tal van mogelijkheden om deze nog in te richten, deze is ook voorzien van 3 dakramen De woonst wordt momenteel verhuurd aan solvabele huurders.

Kortom, een uitstekende opportuniteit om je winkel/bedrijf hier te vestigen. Of als opbrengsteigendom om beide entiteiten afzonderlijk te verhuren.

EPC 688kWh/m2 - UC Tel 00000028-9
(Ref.CV/19104/K) Show all Show less

Financial details

Price
€ 310.000

Services

Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 12/12/2019 04:13
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Heestert ?
Receive an email as soon as there's a new property available!