LOADING...

Commerce building for sale in Zwevegem (RAP60227) Online

€ 299.000
Get address Avelgemstraat 12-14
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAP60227
Seller's reference: 0951006

Bedroom(s)
4
Livable Surface
154 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelegen in het centrum van Zwevegem op een zeer commerciële goed geziene locatie wordt dit winkelpand in combinatie met ruime woonst te koop aangeboden.Gezien de vele passanten en de vlotte bereikbaarheid is een winkel op deze plaats een schitterende zaak. Bij de winkelruimte hoort ook een atelier/werkplaats. Daarenboven is er op het gelijkvloers een wasplaats, toilet en toegang tot het gelijkvloers terras met tuin voorzien. Wonen doe je op de eerste en tweede verdieping en is de perfecte gezinswoning. Op de 1e verdieping vinden we een echte leefkeuken met daarnaast de kwalitatieve, verzorgde leefruimte afgewerkt met parket en open haard. Vanuit de leefruimte is er vol zicht op het 2de terras en ook rechtstreeks te bereiken via het schuifraam.Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet. De combinatie woon-werk is hier dan ook uitermate gemakkelijk, geen files, gewoon rechtstreeks in 1 minuut op uw werkplaats! Droomt u er van om uw eigen zaak op te starten en dit eenvoudig te combineren met het gezinsleven? Contacteer ons dan zeker voor een bezoek aan deze top eigendom op een super locatie!

Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.000
VAT regime
No

Services

State of the property
To be renovated
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/12/2020 12:11
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!