LOADING...

Commerce building for sale in Jabbeke (RAK33616) Online

€ 399.000
Get address Spanjaardstraat 4
8490 Jabbeke
Map
Immovlan reference: RAK33616
Seller's reference: 108cf10a-5ca6-4ecd-87e3-5759e1dc5325

Garage
3
Terrace
Garden

Description

OPENDEUR - Zaterdag 7/12 tussen 10u en 12u.

Deze ruime woning met atelier, magazijn en dubbele garage werd voorzien van 20 zonnepanelen met groenestroomcertificaten. Het eigendom is gelegen in het rustige doch vlot bereikbare Stalhille, met andere woorden de ideale locatie voor wie rust wil combineren met een vlotte bereikbaarheid naar zowel kust als binnenland. U komt de woning binnen via de statige inkomhal met gastentoilet die in directe verbinding staat met zowel de volledig geïnstalleerde keuken als de ruime woonkamer met houtcassette. Naast de gezellige living is het ook zalig vertoeven in de veranda met pelletkachel van waaruit u zicht heeft op de tuin. Wat het woongedeelte betreft zijn er op het gelijkvloers nog de nachthal, drie volwaardige slaapkamers en de badkamer. Op de verdieping, die te bereiken is via de vaste trap in de inkomhal, heeft u de mogelijkheid om nog twee à drie slaapkamers bij te creëren.
Verder zijn er op de benedenverdieping ook nog de meerdere opslagruimtes, de ruime dubbele garage en de werkplaats terug te vinden. Dit alles maakt deze woning ook zeer aantrekkelijk voor zelfstandigen, vrije beroepen, enzovoort.


Troeven
*20 zonnepanelen met groenestroomcertificaten
*2 regenwaterputten van 6.000 liter
*Grote polyvalente ruimte
*Woning aangepast voor mindervaliden
*Dubbele garage
*Rustige doch vlot bereikbare locatie Show all Show less

Financial details

Price
€ 399.000

Services

State of the property
Good condition
Currently leased
No
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/11/2019 04:15
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Jabbeke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!