LOADING...

Commerce building for sale in Oudenburg (RWB91936) Online

€ 1.300.000
Get address Landelijk geleden
8460 Oudenburg
Map
Immovlan reference: RWB91936
Seller's reference: 04/42548

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit West-Vlaams Charmehotel met restaurant en woongelegenheid heeft een uitstekende en rustige ligging in Oudenburg op 12 km van Brugge, Oostende en De Haan en met een vlotte verbinding naar de autosnelweg. De ideale locatie om een verblijf in een landelijk kader te combineren met een gastronomische ervaring. Deze prachtige zaak heeft tal van pluspunten zoals een bewezen omzet, een vast clienteel, een hoog waarderingscijfer en parkeermogelijkheid voor een 13-tal wagens. Reeds 30 jaar dezelfde uitbater. Het hotel-restaurant geniet momenteel ook van een uitstekende klantentevredenheidsindex van 9,3. Een zaak met diverse uitbatingsmogelijkheden. Het betreft hier een aandelenoverdracht inclusief gebouw !

Het hotel omvat een receptie, veranda (55 m²), salons (45 m²), open keuken, 10 hotelkamers met elk een badkamer met toilet, een grote geisoleerde zolder, een ruime kelder en een garage. Er is tevens een ontspannend saunacomplex met stoomcabines, solarruimte en een terras. Het restaurant omvat een gelagzaal voor 30 personen, een open keuken en een bakkerij. De woongelegenheid omvat een inkom, living, keuken, veranda, 3 slaapkamers, dressing, bureel, badkamer met douche en een garage. Ook geschikt voor vb. groepspraktijk, advocatenkantoor . . .

Totale oppervlakte : 5176 m² Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.300.000

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 13/06/2019 04:43
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oudenburg ?
Receive an email as soon as there's a new property available!