LOADING...

Commerce building for sale in Oostende (RAL85820) Online

From € 60.000
Get address Torhoutsesteenweg 3 0.1
8400 Oostende
Map
Immovlan reference: RAL85820
Seller's reference: 2096325

Livable Surface
24 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het hedendaags en in het oog springende nieuwbouwresidentie "White House " is gelegen langsheen de Torhoutsesteenweg te Oostende. Het strand, de haven, het casino, het gemeenschappelijk zwembad, de Kinepolis, de Hippodroom, het Wellington en het AZ Sint-Jan Ziekenhuis zijn slechts een greep uit de faciliteiten die zich op wandelafstand van de residentie situeren. De residentie bevat 1 kantoorruimte, 5 ruime appartementen en op de bovenverdieping een duplexappartement. Elk appartement kan optioneel een afzonderlijke berging aankopen op het gelijkvloers. Daarnaast is er op het gelijkvloers eveneens ruimte om fietsen te plaatsen en wordt voorzien in een vuilnislokaal dewelke toegankelijk is voor alle bewoners.Het gebouw oogt omwille van zijn ontwerp én de kwalitatieve materialen modern en strak. De grote raampartijen aan de voorzijde van het gebouw zijn een garantie voor voldoende lichtinval en bieden daarnaast toegang tot de ruime terrassen waarover elk appartement beschikt. Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen.  Show all Show less

Financial details

Price From
€ 60.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2021
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 28/11/2020 10:54
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oostende ?
Receive an email as soon as there's a new property available!