LOADING...

Commerce building for sale in Veldegem (RAO59354) Online

€ 225.000
Get address Koningin Astridstraat 25 1
8210 Veldegem
Map
Immovlan reference: RAO59354
Seller's reference: spir3096

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

De markt van Veldegem, gekend om zijn uitstekende ligging en gezellige drukte, is de perfecte locatie om een kleinhandelszaak uit te bouwen.

Het handelsgelijkvloers beschikt over een totale oppervlakte van 102 m².
Momenteel wordt dit pand uitgebaat als kruidenierswinkel gespecialiseerd in groeten en fruit (fruitmanden, saladebar), kaasplanken, ontbijtmanden en verrassingsbroodjes. Bovendien worden er dagelijks verse afhaalmaaltijden voorzien.

Het handelspand is als volgt ingedeeld: winkelruimte met etalage, achterliggend een keuken met koelcel, bergruimte mét achterdeur, privatief toilet én een ruime kelder. Het handelspand is zowel langs de voor- als achterkant toegankelijk.

Troeven? De buurt biedt tal van parkeermogelijkheden dankzij de voorliggende markt. Onmiddellijk overname van handelsfonds is mogelijk, het pand werd recent volledig gerenoveerd,...

Bouwtechnisch: Conforme elektriciteit, PVC ramen met dubbele beglazing, "Daikin" airco en verwarming, vernieuwde leidingen, conforme lift, dakisolatie werd reeds voorzien in het gebouw,...

Kortom een schitterende opportuniteit voor wie een soortgelijke zaak wenst uit te bouwen. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met het kantoor.
Ook mogelijk om het pand te huren: €900 / maand.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 225.000

Services

State of the property
Totally renovated
Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 03/08/2020 09:06
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Veldegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!