LOADING...

Commerce building for sale in Tessenderlo (RAI55826) Online

€ 189.000
Get address Hulsterweg 155A
3980 Tessenderlo
Map
Immovlan reference: RAI55826
Seller's reference: 3581874

Livable Surface
110 m²
Garage
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Mooi en ruim handelspand met een ideale commerciële ligging op de hoek van de Hulsterweg, in het centrum van Hulst Tessenderlo.
Dit hoekpand met een netto oppervlakte van 110 m2 beschikt over grote ramen die voor een goede zichtbaarheid en veel lichtinval zorgen. Het pand werd opgeleverd in 2011 en biedt thuis aan het ruime gamma van fietsen en accessoires van 'Get Fixed'. De uitbater van deze winkel heeft besloten om zijn aanbod nog uit te breiden en gaat hiervoor een nieuwbouw constructie neer zetten. Hij verwacht dat dit project klaar zal zijn tegen eind 2019 en zal dan ook de winkel 'Get Fixed' verhuizen. Dit pand biedt heel wat mogelijkheden; winkel, kantoor, vrij beroep,... etc. Er horen ook nog een ondergrondse garage (20 m2) en een kelderberging (12 m2) bij. Deze zijn inbegrepen in de vraagprijs. Met de ligging in het centrum van Hulst zit u ideaal en geniet u iedere dag van veel passage en ook de oprit voor de E313 bevindt zicht op slechts enkele minuten rijden. Voor verdere info mag u ons altijd contacteren via Contact

Show all Show less

Financial details

Price
€ 189.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Currently leased
No
Build Year
2011
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/09/2020 07:20
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Tessenderlo ?
Receive an email as soon as there's a new property available!