LOADING...

Commerce building for sale in Kaulille (RAJ85450) Online

€ 209.500
Get address Kaulillerdorp 34 A
3950 Kaulille
Map
Immovlan reference: RAJ85450
Seller's reference: K1554

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelegen in hartje centrum met voldoende parkeergelegenheid op steenworp van het goed. Dit multifunctioneel handelspand met uitbreidingsmogelijkheid naar achterzijde van het geheel is een ideale gelegenheid als horeca of verbruikersruimte omwille van haar topligging in het centrum doch leent zich ook perfect voor detailhandel of zakenkantoor.
Tevens beschikt het pand over een grote, droge kelder. Achter het handelsgedeelte is er, via de deur aan de zijkant , toegang tot een knusse en mooi ingerichte leefruimte met aanliggend een ingerichte keuken. Verder zijn er een grote berging, een apart toilet, de badkamer met douche en badmeubel, een ruime slaapkamer voorzien van inbouwkasten en een nette veranda die uitgeeft naar het terras achter het woongeheel. Dit terras is tevens toegangkelijk via een steegje waardoor dit met de fiets, containers en andere bereikbaar is. Boven het gelijkvloers, en bereikbaar via een metalen trap aan de zijkant van het gebouw, bevindt zich een extra woongelegenheid met een groot terras en een vaste naar de zolderverdieping dewelke opgedeeld is in een afgewerkt leefruimte en een bergzolder. Het geheel is technisch goed in orde , voorzien van muurisolatie, een in 2007 vernieuwde gasketel, vernieuwde elektriciteit en het platte dak van de achterbouw
en veranda werden in 2013 vernieuwd !!! EPC-score: 196 kWh/m².
Show all Show less

Financial details

Price
€ 209.500

Services

Build Year
1956
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/11/2019 06:42
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Kaulille ?
Receive an email as soon as there's a new property available!