LOADING...

Commerce building for sale in Lommel (RAH88048) Online

€ 700.000
Get address Kanaalstraat 91
3920 Lommel
Map
Immovlan reference: RAH88048
Seller's reference: spir1591

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Uitstekend onderhouden hotel, restaurant genaamd 'Lommel Broek' met privè appartement is gelegen op een schitterende locatie nabij een knooppunt van wandelpaden en fietsroutes in een groenrijke omgeving.
Het pand is eveneens gelegen aan het water waar tientallen pleziervaartuigen "voor de deur" kunnen aanmeren, en is daarom de ideale uitvalsbasis voor- of na 'n tochtje in de natuur. Ook is Hotel-Brasserie 'Lommel Broek' zeer geschikt voor een overnachting na een feestje en / of om heerlijk te dineren.
Zowel voor de hotelgasten als de restaurantbezoeker is er ruime parkeergelegenheid op een ruim bemeten perceel van ca 16 are aanwezig.
De oplaadunit voor elektrische fietsen is zeker een extra service die de eigenaar aan de gasten aanbiedt.
Het hotel telt 7, compleet en netjes ingerichte ruimte "familie" kamers, voorzien van zithoek, WIFI, telefoon en televisie. Het hotel heeft een minimum bezettingsgarantie van 75%.
Hotelgasten kunnen de auto parkeren op eigen parking.
Restaurant 'Lommel Broek' telt ca. 100 zitplaatsen en de brasserie beschikt daarbij nog over een magnifiek terras en twee veranda's, waar nog hierdoor in z'n geheel bij het restaurant getrokken wordt.
Het interieur van dit Taverne - Restaurant is klassiek, tijdloos en is onlangs nog opgefrist. Er zijn 2 koelcellen aanwezig.
Als nieuwe eigenaar kunt u uw intrek nemen in de privé woonst die boven het bedrijf is gelegen. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer, berging en een leef- eetruimte.
De compleet ingerichte bedrijfskeuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en infrastructuur.
Omzetindicatie: > € 800.000,00.
De exploitatie is vrij van verplichtingen.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 700.000

Services

State of the property
Excellent
Build Year
1992
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/02/2020 11:28
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Lommel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!