LOADING...

Commerce building for sale in Sint-Huibrechts-Lille (RAK94895) Online

€ 499.000
Get address Jos Verlindenstraat 96
3910 Sint-Huibrechts-Lille
Map
Immovlan reference: RAK94895
Seller's reference: K1658

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelegen aan een doorgaande weg in de deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille. Zeer mooi verzorgd en degelijk pand opgetrokken in vakkundig metselwerk. Het pand beschikt over 113m² showroom en kantoren met een vergaderruimte, keukengedeelte en sanitair. Ook is het geheel voorzien van tal van inbouwkasten. De centrale verwarming wordt gevoed d.m.v een warmtepomp. Achterliggend heeft men een magazijnruimte van 260m² waarvan +/-80m² onderverdeeld werd in hoogte d.m.v. een tussenvloer om zodoende extra opslagcapaciteit te creeëren.
De vrije hoogte bedraagt 4,5 m en heeft zowel aan de voor als aan de achterzijde een grote toegangspoort om de werkvloer maximaal te kunnen benutten. Via de linkerzijde van het kantoorgebouw is er een aparte toegang tot het bovenliggend appartement dat een oppervlakte heeft van +/- 92 m² en beschikt op het gelijkvloers
over een ruime inkomhal met berging. In deze bergruimte bevindt zich de cv-ketel op aardgas. Via de brede trap komt men uit op de centrale hal die uitgeeft naar 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer, het toilet en de leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de mooie ingerichte keuken en een privatief terras. Het appartement is volledig losgekoppeld van het commerciële gebouw en is momenteel verhuurd. U kan er als toekomstige eigenaar zelf over beschikken of verder verhuren.
Kortom, dit pand is een ideale gelegenheid voor de ondernemer die zijn firma een waardige uitstraling wil meegeven naar zijn cliënteel. EPC-score: 175 kWh/m² Show all Show less

Financial details

Price
€ 499.000

Services

Build Year
2001
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/01/2020 04:51
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Sint-Huibrechts-Lille ?
Receive an email as soon as there's a new property available!