LOADING...

Commerce building for sale in Bilzen (RAP90141) Online

€ 499.000
Get address Holt 91
3740 Bilzen
Map
Virtual visit
Immovlan reference: RAP90141
Seller's reference: 14325

Bedroom(s)
3
Livable Surface
400 m²
Parking place(s)
5
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

SMAAKVOL GERENOVEERDE HOEVE INGEDEELD ALS RESTAURANT MET WOONST

Op een uiterst centrale ligging houden we halt bij deze charmante hoeve in Beverst ter hoogte van Holt nummer 91. Deze verbindingsweg tussen Diepenbeek en Bilzen is een prima zichtlocatie en daardoor de plaats bij uitstek om wonen en werken te combineren. Heb jij er altijd van gedroomd om op hetzelfde adres je horecazaak te starten en te wonen? Dan is dit je ultieme kans en is dit zoekertje het lezen waard.

Dit netjes gerenoveerd pand bestaat op het gelijkvloers uit een gezellig restaurant met ruim terras en een volwaardige, instapklare woning op de eerste etage. We hebben een bruikbare oppervlakte van om en bij de 400m² verdeeld over het handelspand en het woongedeelte. We situeren ons op een prachtig aangelegd perceel van 9a32ca. Door de combinatie van hagen, perkjes en een beklinkerd terras met gezellige zithoeken zorgen ervoor dat het hier heerlijk vertoeven is.
Interessant weetje: bij aankoop van het pand heb je ook de optie om het handelsfonds (incl. inboedel) over te nemen.

Het goed is oorspronkelijk gebouwd begin 20ste eeuw en door de jaren heen met behoud van originele elementen gerestaureerd. Denk maar aan de zichtbare balkenstructuur, authentieke vloeren en originele schouwen. Dit alles in combinatie met al het moderne comfort creëert een charmant geheel waar werken en wonen een waar plezier ... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 499.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Build Year
1918
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/12/2020 09:04
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Bilzen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!