LOADING...

Commerce building for sale in Bilzen (RAP80368) Online

€ 450.000
Get address Kieleberg D
3740 Bilzen
Map
Immovlan reference: RAP80368
Seller's reference: 2327506

Livable Surface
119 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het bedrijvencentrum "Bilzen Noord" is gelegen op het bedrijventerrein van Kieleberg en omvat 13 modulair geschakelde bedrijfshallen met een breedte van 15 meter. De hallen worden opgetrokken uit duurzame, functioneel en esthetisch verantwoorde materialen. Ze worden ook heel energiezuinig gebouwd. Hal 10 (genummerd "D") heeft een bruto oppervlakte van 711 m² en een bewoonbare oppervlakte van 118,10 m². De voorgevel is voorzien van een hoge poort en een toegangsdeur tot de bedrijfshal. Via een aparte deur heeft men toegang tot het bovengelegen plateau en aan de achterzijde is tevens een deur voorzien. Door de breedte van 15 meter en het open karakter van de hal, is de indeling zelf te bepalen. De indeling van het plateau is vrij te bepalen. Ofwel richt u er burelen in of benut u het als woonruimte. Wanneer u kiest om deze ruimte als appartement in te richten kan de indeling als volgt zijn: inkomhal, twee bergingen, badkamer, ruime zithoek met open keuken en via een aparte nachthal met kastruimte toegang tot de twee slaapkamers. Zowel via de leefruimte als de twee slaapkamers heeft men toegang tot het terras van 18,40 m². Kortom bedrijvencentrum "Bilzen Noord" geeft ruimte aan de groei van je onderneming en dankzij haar centrale ligging en goede verbinding bereik je in geen tijd al je klanten! Ontvangt u graag meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer Luc op het nummer Tel 0473 79 29 30 of Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 450.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/12/2020 06:01
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Bilzen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!