LOADING...

Commerce building for sale in Tongeren (RAJ83182) Online

€ 299.000
Get address Eeuwfeestwal 36
3700 Tongeren
Map
Immovlan reference: RAJ83182
Seller's reference: VKTK0004AHP-SN

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1
Terrace
4 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

HANDELSHUIS (59M²) MET RUIM APPARTEMENT (159M²) OP DE STADSRING!

Op de stadsring van Tongeren, nabij de Sint-Truiderstraat (Kruispoort) en de gezellige Grote Markt van Tongeren, vindt u dit comfortabel en perfect onderhouden handelshuis.

Handel, scholen, parkeergelegenheid en openbaar vervoer bevinden zich in de directe nabijheid. Kortom, aan visibiliteit voor uw handelszaak is geen gebrek.

Dit pand werd in 2009 volledig vernieuwd en is dus volledig instapklaar afgewerkt met kwalitatieve materialen. Inpakken en verhuizen is hier de boodschap.

De indeling is als volgt: Op het gelijkvloers bevinden zich de handelsruimte met een oppervlakte van 59m² en de aparte toegang tot het privégedeelte (152m²). Verder is er de toegang tot de kelderruimte, die zorgt voor extra bergplaats voor de handelszaak.

Door de ideale afsplitsing privé- en handelsgedeelte creëert dit tevens de gelegenheid deze twee entiteiten te verhuren. Dit is dus zeer interessant voor de vastgoedbelegger als opbrengsteigendom!

Op de eerste verdieping, toegankelijk via de trap, komt men terecht in de ruime en gezellige woonkamer met grote raampartijen. Deze geeft ook toegang tot de ingerichte keuken en bergruimte/wasplaats.

Op de tweede verdieping bevinden zich een zeer ruime slaapkamer en ingerichte badkamer voorzien douchecabine, badkamermeubel en toilet.

Tot slot bevinden zicht op de derde verdieping nogmaals 2 ruime slaapkamers en een handige bergruimte.

Het handelsgedeelte is geschikt is voor verschillende beroepsdoeleinden. Tot op heden is er een goed draaiende frituur in ondergebracht. De mogelijkheden zijn dankzij de ligging en oppervlakte dan ook ruim.

Het appartement zorgt dankzij de grote oppervlakte (159m²) voor een ruim gevoel en de grote raampartijen zorgen voor het nodige daglicht. Verder is de mogelijkheid voor het creëren van een ruim dakterras (mits vergunning). Hierdoor zorg je voor een buitenruimte, horende bij het appartement.

Enkele pluspunten op een rij:
+ Heel gunstige EPC-waarde 224kWh/m²/jaar
+ Commercieel zeer goed gelegen
+ Volledig vernieuwd in 2009
+ Perfect onderhouden!!
+ Veel lichtinval
+ Zeer goede geluidsisolerende ramen!
+ Perfecte afsplitsing tussen het privé- en het handelsgedeelte wat verhuur van de eenheden mogelijk maakt

Kortom, een woning met zeer veel positieve troeven die een bezoek zeker de moeite waard maken!

Ontdek deze woning en maak uw afspraak via Sarah Nivelle op het nummer Tel 0470/51.13.40 of mail naar Contact. Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.000

Services

State of the property
Excellent condition
Build Year
1918
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/10/2019 04:05
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Tongeren ?
Receive an email as soon as there's a new property available!