LOADING...

Commerce building for sale in Attenrode (RAJ72009) Online

€ 390.000
Get address Doelaagstraat 3
3384 Attenrode
Map
Immovlan reference: RAJ72009
Seller's reference: 19-01-023

Bedroom(s)
5
Livable Surface
252 m²
Garage
1
Parking place(s)
5
Bathroom(s)
2
Garden

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze ruime woning met werkhuis te Glabbeek wordt te koop aangeboden!

De woning met ruime bijbouw ligt in de Doelaagstraat te Attenrode, een gezellige deelgemeente van Glabbeek. Het bijgebouw werd gebouwd in 2010 en biedt met een bruikbare oppervlakte van 244 m² vele mogelijkheden. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden voor een combinatie van wonen en werken, een vrije beroeper, een zelfstandige in hoofd of bijberoep, als opslagruimte, als garage of ..... de mogelijkheden zijn eindeloos.

De woning zelf werd grotendeels gerenoveerd in 2008 en is instapklaar mits enkele kleine afwerkingen die nog dienen te gebeuren. De woning kan ook perfect gebruikt worden als kangoeroewoning!

Op het gelijkvloers vinden we een knap ingerichte keuken, een zeer ruime living met parketvloer en inbouwhaard, een wasplaats, een bureel ruimte en nog kangoeroewoonst met eigen living, slaapkamer en badkamer.

Op de verdieping zijn 4 ruime slaapkamers, een nog af te werken zolderruimte, een grote polyvalente ruimte die kan dienen als speelkamer, dressing of bureel en een ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.

Hebt u interesse of wenst u een verkenning ter plaatse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Show all Show less

Financial details

Price
€ 390.000

Services

Build Year
1964
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/10/2019 12:07
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Attenrode ?
Receive an email as soon as there's a new property available!