LOADING...

Commerce building for sale in Tervuren (RAP62470) Option

€ 425.000
Get address Moorselstraat 226
3080 Tervuren
Map
Immovlan reference: RAP62470
Seller's reference: 4162584

Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

DIt commercieel pand met bovenliggende woonst, momenteel uitgebaat als succesvolle bakkerij, ligt op een zeer commerciële ligging met veel passage. Een gekende wakkere en warme bakker met een goede reputatie en een vaste klantenportefeuille.

Indeling: De bakkerij bevindt zich vooraan in het gebouw met een grote etalage aan de straatkant. Rechts naast de bakkerij is een garage die momenteel wordt gebruikt als stuk van de bakkerij. Achteraan loopt dit door in een zeer ruime aanbouw die de rest van de bakkerij huisvest. Verder vinden we op het gelijkvloers de keuken, de inkomhal en een WC van de woonst en de toegang naar de kelderruimte die als opslag dient voor de bakkerij.

Op het eerste verdiep vinden we een ruime leefruimte, een badkamer, drie slaapkamers (momenteel 2 slaapkamers en een bureau) en een ruimte die dienst kan doen als dressing of opbergruimte. Er is tevens een vaste trap die toegang verleent naar de zolder. Die is vandaag ingericht als opbergruimte maar kan perfect worden ingedeeld in 1 of 2 extra slaapkamers en/of een badkamer.

Deze verkoop betreft het pand met het handelsfonds en alle machines. Unieke kans om een goed draaiende bakkerij over te nemen in het centrum van Moorsel.

Uiteraard leent het pand zich ook voor andere uitbatingen, alsook om het terug om te zetten naar een woning.

EPC in aanvraag

Contacteer ons vandaag voor meer informatie of een bezoek op Tel 0498 507 105 of via Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 425.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Currently leased
No
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/05/2021 12:42
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Tervuren ?
Receive an email as soon as there's a new property available!